הישיבה היומיומית שלי בקפה והעבודה על צילומי המיניאטורות, מזמנת הזדמנויות למפגשים נדירים עם אנשים מיוחדים. אחת מהם היא איקה כהן השוקולטיירית זוכת הפרסים מ"איקה שוקולד" שאת יפן היא כבר כבשה עם השוקולדים המשובחים שלה, איקה מבחינתי היא הצד המתוק של תל אביב. היא עושה פרלינים מיוחדים וטעימים להפליא. היא עושה אותם בשיטה הצרפתית הקלאסית בעיצוב מאופק ומעודן. בחריצות היא קמה כל בוקר נכנסת למפעל הקטן שיש לה בחלקו האחורי של החנות ורוקחת שוקולדים, עושה קסמים. איקה היא שוקולטיירית מעולה וחברה טובה שלי ממליץ לכם לקפוץ לביקור יש שם מלא דברים טובים לחיך ולנשמה.