כשאומרים פיתה עולה לכל אחד מאיתנו קונטציה של מקום בו מוכרים מאכלים בפיתה – כל אחד והמקום שלו. אבל עבורי פיתה זה פנדה פיתה. וזו לגמרי אינה פיתה שגרתית כלל וכלל לא! הפיתה הזאת היא הכל מלבד שיגרה : היא אירוטיקה של קולינריה, טעימה בטירוף, מנחמת ,מפתיעה, משמחת, היא דרך חיים. היא שונה מכל מאכל פיתה שתאכלו כי מאחורי הפיתה יש אווירה ייחודית , גישה וווייב כל כך מיוחדים ההופכים את פנדה פיתה לפיתה הכי טובה בתל אביב! על סימפוניית הטעמים שתרגישו בפה מיד בביס הראשון אחראי לא אחר מחבר מאד טוב שלי השף עידן פיינבורג שמלבד שהוא שף וקולינר מדהים הוא פשוט קסם של איש מלא באנרגיות חיוביות המורגשות בכל מקום בשוק הכרמל ובעיקר בתוך הפיתה.
לפנדה פיתה 3 סוגי פיתות : מנת הדגל – חציל בענן , הכל מאודה , החציל עובר מסאג' וג'קוזי וכל מיני תענוגות לטובת בלוטות הטעם שלכם; סביצ'ה וסלופי בשר. ואני שאיני יכול לוותר על בשר אך מתקשה גם לעמוד בפיתוי של מנת הדגל כאורח קבע בפנדה פיתה משלב בין השניים. תענוג לחיך ולנשמה מה צריך יותר מזה?