צבע וטעם וציפה חלקלקה, וגלעין עגלגל שנחמד לגלגל על הלשון לפני שמפנים את החיך לפרי הבא…
כמה ק"ג דובדבנים יכול אדם לאכול בפעם אחת ומבלי להפסיק…?
שאלה מצויינת שעדיין לא גיבשתי תשובה עבורה, אבל מסתבר שהמון…
ומעץ לעץ בחיפוש אחר הטעם המושלם, ומכל ענף קורצים הפירות האדומים ומזמינים לקטוף, לטעום, לאכול ובמקרה שלי גם לצלם איך לא?
בסוף המטע מצפה לקוטפים העייפים והשבעים זולה מטריפה, פרושה מתחת לגפנים העמוסות פרי (עדין בוסר), מול הנוף עוצר הנשימה של רכס חרמונית וחוות הרוח של רמת הגולן ומזמינה לשבת ולעכל. את היופי, את השקט ואת כמות הדובדבנים שכבר נחה בכרס ולפני ההסתערות הבאה.
יוני הוא חודש קטיף הדובדבנים ברמת הגולן ויש המון פרי לכולם.